Bicskei Tanuszoda bővítése kültéri szaunával

A kedvezményezett neve: SPORTLÉTESÍTMÉNY ÉS SZABADIDŐKÖZPONT ÜZEMELTETŐ

A projekt címe: Bicskei Tanuszoda bővítése kültéri szaunával

A szerződött támogatás összege: 29.166.000,- Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:  A Bicske Szíve Parkban elhelyezkedő Tanuszoda kerül fejlesztésre 20 fős kültéri szaunával, terasz résszel.

Bicske zöld központjában a Bicske Szíve Parkban elhelyezkedő Tanuszoda kerül fejlesztésre nettó 15,3 m2, 20 fő befogatására alkalmas kültéri, épített szauna, gépészettel, zuhany rendszerrel és minimális terasz kialakítással, mely a stratégia szerinti kiemelt cél az aktív, sport központú terület megvalósulása. A projekttel a helyi, aktív sport és szabadidős tevékenységek lehetősége bővül, rekreációs élményhelyszín kialakításával. A létesítmény fejlesztése indokolt a teljes Bicske Szíve Park tekintetében is, hiszen a város központi részén elhelyezkedő aktív szabadidős lehetőségeket kínáló, zöld terület és eszközpark a napi szintű és alkalmankénti helyi közösség építésnek, szervezésnek ad teret.

A kültéri finn szauna 20 férőhelyes – Finn északi lucfenyő lambéria burkolattal az oldalfalon és a mennyezeten, a padlón világos színű csúszásmentes gress lap burkolattal. Erősített tetőszerkezet, PVC lemez szigeteléssel. Homlokzata trespa / prefa lemez burkolattal készül a főépület homlokzati stílusjegyeihez hasonló kialakítással. A szauna akadálymentesített és mindenben megfelel a hatályos előírásoknak.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.01.30.

A projekt tényleges fizikai befejezésének dátuma: 2022.01.25.

Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00658